Landscronerlaan 42

Duurzaamheid

ONS DROOMHUIS IS ENERGIEZUINIG!panelen 300x225

Alle woningen in Leeuwenveld3 zijn energiezuinig. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan het zo laag mogelijk houden van het energieverbruik. Dankzij een uitstekende isolatie en de toepassing van innovatieve technieken en materialen is het energieverbruik stukken lager dan bij andere woningen. Daarnaast worden de Parkwoningen en de Waterwoningen standaard voorzien van zonnecellen op het dak die in enkele gevallen bijna de helft van de stroom opwekken van een gemiddeld huishouden in Nederland. En dat merk je aan je energierekening! De Vrijstaande woning, twee-onder-één-kapwoningen en de Hofwoningen worden voorbereid op het toepassen van zonnecellen. Dit kan via het meerwerk worden gekozen.

EEN THERMOSTAAT BEPAALT VOOR 60% HOE HOOG JE ENERGIEREKENING IS. ZOU HIJ JE DAN OOK NIET MOETEN HELPEN MET ENERGIE TE BESPAREN?

Alle woningen in Leeuwenveld3 fase 4 worden voorzien van de ‘slimme’ thermostaat van Nest. De Nest Thermostaat leert je favoriete temperaturen wanneer je thuis bent en programmeert zichzelf. Hij verlaagt zelf de temperatuur wanneer je weg bent. Zo bespaart de thermostaat energie.

De meeste thermostaten kunnen worden geprogrammeerd. Bij deze thermostaten moet je zelf elke gewenste temperatuurwijziging voor elke dag instellen of een begin- en eindtijd kiezen voor de

Nest Thermostaat 300x225

 verwarming van je huis.

 Dat is lastig en omslachtig, en de meeste mensen nemen daarom niet eens de moeite. De Nest hoef je niet meer zelf te programmeren. 

Draai de Nest gewoon omhoog en omlaag tijdens de eerste paar dagen na installatie. Hij leert zo de temperaturen die je prettig vindt en wanneer je die temperaturen wilt. Daarna programmeert hij zichzelf. Nest verlaagt zelfs de temperatuur wanneer je afwezig bent, zodat er geen leeg huis wordt verwarmd. En dat bespaart energie!

De Nest kun je zelfs de tempearatuur vanaf je mobiel, tablet of laptop op afstand aanpassen en is uit te breiden met een rook- en koolmonoxidemelder en/of met een camera. Op deze manier is uw woning helemaal van nu! Kijk voor meer informatie op de site van Nest: www.nest.com/nl

EPC

 

 

 

Nest App 300x225